Select Page

Els guanyadors es repartiran un total de 2.400€ per a impulsar els seus projectes.

El passat 30 de novembre finalitzava la segona edició d’Altea Emprende, una iniciativa impulsada pel Parc Científic de la UMH en col·laboració amb l’Ajuntament d’Altea.

Un total de deu empreses i projectes emprenedors presentaven els seus projectes davant d’un jurat i de manera telemàtica, al qual assistien Mari Laviós, regidora de Foment de l’Ocupació i Aurora Serrat, regidora de Cultura. A més del vicerector adjunt d’Innovació Social i Mecenatge, Agustín Pérez; la professora de la Facultat de Belles Arts de la UMH, Bibiana Sánchez; la directora-gerent del Parc Científic de la UMH; Tonia Salinas i el director de l’Àrea d’Emprenedoria del Parc Científic de la UMH, Javier Sancho. Així mateix, eren presents el president de la Fira Esdeveniments Altea – D’Luxe Altea, Sergio Pastor; i l’experta en màrqueting estratègic i grans comptes de l’empresa Trestristestigres, Cristina Esclapez.

Altea Emprende és un programa fruit de la col·laboració entre el Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández d’Elx i l’Ajuntament d’Altea, dirigit a empresaris i emprenedors de la província que ofereix formació especialitzada, assessorament expert i premis per a les millors propostes. A més de generar noves empreses, impulsar el benestar socioeconòmic de la ciutadania i afavorir el desenvolupament del teixit empresarial.

Els guanyadors es donaran a conèixer en les pròximes setmanes, els qui es repartiran un total de 2.400 euros per a impulsar els seus negocis. Els finalistes d’esta segona edició, han presentat projectes en àmbits de la moda i la producció sostenible, iniciatives musicals i estudis fotogràfics, fabricació de dispositius de radiofreqüència i producció de cervesa.

En la categoria “Emprenedors” han arribat a la final ‘Ohhna’, de Xavier Linares, que dissenya i ven roba ecofriendly per a dona; ‘Julieta’, de Julia Picó, centrat en el disseny i producció de peces ceràmiques fetes a mà; ‘Victoria Sendra’, una emprenedora especialitzada en contingut fotogràfic de qualitat a empreses; ‘Bokutom’, d’Amadeo Semper i Elena Pallares, focalitzat en la fabricació de llibretes d’una forma sostenible i responsable; ‘Clásica Playlist’, de Germán García i Javier Peña, que consisteix en una iniciativa musical i productora audiovisual; ‘Antennae Design’, de Tomás Bernabéu, una consultora especialitzada en disseny i fabricació d’antenes i dispositius de radiofreqüència intel·ligents sense fils, ‘Iván Castellano’, una iniciativa d’este emprenedor que consisteix en un estudi de disseny gràfic i editorial; i ‘Coworking Calpe’, de Mónica Bertomeu, amb espais d’oficines per a emprenedors, freelance i petites empreses.

Emmarcat en la categoria “Empreses” dos negocis han sigut els finalistes. D’una banda, ‘Fanatik Eco’, de Manuel Pastor, una marca de bosses i calçat responsable amb el medi ambient; i per un altre, ‘Cerveses Althaia’, de Mayte Pardo, empresa que produeix cervesa artesana íntegrament a Altea.

Pin It on Pinterest