Select Page

Miguel De la Hoz, regidor de Comerç, ha donat a conèixer les activitats programades per a les pròximes setmanes, emmarcades en la Campanya de Nadal d’enguany.

La campanya “Altea per 1.000 motius” comença la primera setmana de desembre amb el concurs de 6 vals de 150€ cadascun per a comprar en comerços locals. Els usuaris tenen de temps de l’1 de desembre al 6 de gener per a participar i presentar els vals de compra. S’inclou qualsevol tipus de producte comprat en establiments comercials d’Altea, però no de serveis com pot ser una reparació en un taller, menjades en restaurants, gasolina o medicines.

El sorteig es realitzarà l’11 de gener de 2021 en directe a través de Ràdio Altea. S’admetran vals de compra fins al dia 6 de gener, que es podran presentar telemàticament amb una fotografia del tiquet enviant un correu a comercio@altea.es, o presencialment en l’oficina de comerç fins al dia 8 de gener. L’edil ha explicat que “deixarem este marge perquè, enguany, en el qual s’han d’evitar les aglomeracions, es puguen presentar els tiquets amb més tranquil·litat”.

El regidor ha demanat a la ciutadania no acumular tiquets per a presentar-los tots junts l’últim dia, “perquè el treball es duplica en haver de separar-los per botigues, sumar les diferents quantitats i anotar-lo en el llistat. D’esta manera s’allarga el temps d’espera i el que volem és evitar que s’acumule gent en l’oficina”.

Els dies 2 i 3 de desembre es procedirà a la visita del jurat d’aparadors per les diferents botigues. Enguany els membres del jurat visitaran individualment els comerços, evitant així la reunió de persones.

L’enllumenat de nadal s’inaugurarà el divendres 4 de desembre a les 17:30 hores, en el qual destaquen les rotondes de l’Avinguda Juan Alvado, la Caixa Regal Led en el Passeig Mediterrani i la Bola de Nadal Led instal·lat en la Plaça de l’Església. També s’il·luminaran els arbres situats en la plaça de l’Ajuntament i a Altea la Vella. A més de la pantalla led gegant en la façana de l’Ajuntament, en la qual es publicitaran tots els establiments comercials i de serveis de la localitat que l’hagen sol·licitat. L’edil ha recordat que “la data límit per a participar en la segona campanya de publicitat és el 20 de desembre. Les empreses interessades hauran d’inscriure’s mitjançant correu electrònic a comercio@altea.es, indicant la seua participació i dades de l’empresa, i des de Comerç se’ls informarà segons cada cas”.

El dissabte 12 de desembre, la Plaça de la Pau albergarà un photocall nadalenc amb el qual poder fotografiar-se; el 19 de desembre, es trobarà en la Plaça de la Creu i el 22 de desembre serà present en l’entrada dels mercats ambulants. A més, el dia 19 una carta mòbil recorrerà els carrers més comercials d’Altea.

Finalment, del 22 al 24 de desembre s’inaugurarà l’oficina de correus de Papà Noel, perquè els xiquets entreguen les seues cartes al llarg d’estos dies. Hi haurà gel hidroalcohòlic i s’habilitaran circuits d’entrada i eixida.

Pin It on Pinterest