Select Page

El regidor de Medi Ambient, Jose Orozco, ha donat a conèixer l’última de les actuacions de manteniment en què està immersa la regidoria. Es tracta de les tasques de condicionament que s’han dut a terme esta mateixa setmana al barranc dels Arcs, executades per “treballs la Moreria” i que han tingut un cost de 1.270 €.

Segons els destalls aportats per l’edil, la zona en la qual s’ha actuat és el tram que va des de la N-332 fins a la seua desembocadura a la platja, 250 metres aproximadament, i els treballs han consistit fonamentalment en la retirada de canyes i el control de la vegetació existent per netejar la llera i evitar que hi haja risc de desbordament si es produeixen intenses pluges”. “És una zona propera a edificacions i també s’actua per evitar possibles riscos de plagues a l’estiu”; ha afegit el regidor.

Jose Orozco ha conclòs assenyalant que “a mesura que es vagen obtenint els permisos de Confederació Hidrogràfica del Xúquer, que és qui té la potestat d’administració del domini públic hidràulic, s’anirà actuant en la resta de barrancs del municipi”.

Pin It on Pinterest