Select Page

En el matí de hui ha tingut lloc el taller de prevenció de violència masclista per a persones amb diversitat funcional que ha organitzat la Càtedra Anetta Nicoli en col·laboració amb l’àrea de Benestar Social i Sanitat de l’Ajuntament d’Altea,  responsabilitat de José Luis León Gascón. El taller ha sigut impartit per Tere Martínez Parra, llicenciada en Belles Arts, doctorada DEA, Màster Teràpies Expressives i terapeuta ocupacional.

Este taller, anomenat “L’espai on habite” i dirigit a l’alumnat del TAPIS, és una iniciativa emmarcada en les activitats organitzades amb motiu del Dia Internacional d’Eliminació de la Violència contra les Dones, que es celebra el 25 de novembre.

L’activitat té com a objecte la connexió amb les emocions, l’autoconeixement i millora de l’autoestima com a millor eina per a la prevenció de la violència masclista.

En el transcurs de l’activitat, l’edil d’àrea, José Luis León Gascón i la psicòloga del departament Marivi Montfort han conversat amb els participants, els que s’han mostrat il·lusionats.

En paraules de la Dra. Tere Martínez Parra, “crearem ponts per connectar-nos amb les nostres habitacions emocionals, saber de què està feta la nostra casa al fet que ens remet i què volem canviar”. “Desmuntarem nostra casa per tornar-la a remodelar, tot això per anar a la trobada de la casa com a projecció del cos, les nostres línies de la mà seran un mapa del tresor”; ha afegit Martínez, que ha explicat que “en este taller anem a la recerca d’este tresor que som nosaltres i nosaltres a través i per a això escodrinyem a les parets, els seus fonaments, sense oblidar d’obrir les finestres i tenir un bon sistema de clavegueram, per al que ens sobre tirar-ho  ràpid i no es vicie l’aire”

Pin It on Pinterest