Select Page

Mari Laviós, regidora de Foment de l’Ocupació, ha anunciat la finalització del curs de competències digitals per a l’ocupació que s’ha dut a terme del 23 al 27 de novembre a l’aula d’informàtica de l’I.E.S. Bellaguarda.

El curs, organitzat per la Creu Roja d’Altea, s’ha realitzat amb l’objectiu d’ensenyar als participants a manejar eines digitals i xarxes socials, i així facilitar la seua cerca d’ocupació. En este sentit, l’edil ha explicat que “des de la Regidoria de Foment de l’Ocupació vam decidir dur a terme este curs després de comprovar el necessari que és acostar el món digital a les persones en situació de desocupació, perquè puguen comptar amb les eines adequades”.

Quant a les competències digitals, els alumnes han aprés a postular la seua candidatura a ofertes de treball, activar i reactivar la seua demanda d’ocupació en qualsevol moment, ampliar la seua cerca i actualitzar el seu currículum en el sistema personal de Labora.

D’altra banda, també han aprés a instal·lar-se el certificat digital amb el qual podran tramitar diferents processos amb la Seguretat Social i el SEPE. L’edil ha assenyalat que “els serà de molta ajuda per a accedir a la seua vida laboral, les seues prestacions i fins i tot fer les seues sol·licituds. Moltes d’estes gestions són fàcils i poden fer-se des de casa, però sabem que és necessari ensenyar-los a entendre els processos, que sàpiguen com dur-los a terme i donar-los més autonomia. Continuarem realitzant estos cursos i arribar a més persones, perquè creiem que són molt necessaris”.

Finalment, Mari Laviós ha recordat que des de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local d’Altea estan per a ajudar a totes les persones que necessiten realitzar gestions, així com rebre informació sobre les diferents ajudes i programes d’ocupació.

Pin It on Pinterest