Select Page

L’activitat tindrà lloc els dies 4 i 5 de desembre.

La regidoria d’Esports, regida per Pere Barber, ha posat en marxa una gimcana esportiva virtual a fi de fomentar que els xiquets i joves més esportistes practiquen reptes extrems des de casa. Es tracta d’un challenge virtual destinat a menors de 14 anys.

Els participants hauran d’inscriure’s per Whatsapp al 691 401 891 i automàticament estaran en contacte amb el coordinador de l’activitat que els donarà les instruccions perquè el 4 i 5 de desembre puguen viure dos dies de reptes esportius extrems. Cada repte els donarà punts i els tres millors classificats obtindran un premi. Així ho ha explicat l’edil de l’àrea.

Pere Barber ha assenyalat que els reptes s’hauran de realitzar a casa i es donaran a conèixer mitjançant un grup de Whatsapp, per la qual cosa és imprescindible tindre un dispositiu mòbil per a participar, a més de necessitar-lo per a vídeo i fotos. Barber ha conclòs animant als més inquiets i esportistes a participar en este repte perquè l’entreteniment i la diversió estan assegurats.

Pin It on Pinterest