Select Page

Els edils de Infraestructures, Diego Zaragozí, i Tràfic i Seguretat Ciutadana, Miguel de la Hoz, han anunciat una remodelació de la Plaça dels Esports amb una reconfiguració de l’aparcament que millorarà la seguretat dels vianants i sumarà 50 places d’aparcament a les ja existents .

“En breu donarà inici una actuació de reasfaltat i posterior pintura en la qual es pretén millorar la configuració de l’aparcament; eliminar els bassals que es produeixen quan plou; millorar la circulació interna; potenciar la seguretat dels conductors a l’abandonar o accedir als vehicles estacionats i s’habilitaran places per recàrrega elèctrica”. Així ho ha explicat Zaragozí.

Segons les dades aportades pel responsable municipal d’Infraestructures, l’actuació començarà la setmana que ve. Zaragozí ha qualificat el projecte com “uns treballs senzills que milloraran notablement la circulació per la zona i la visual de la mateixa”.

Per la seua banda, Miguel de la Hoz ha comentat que “la nova configuració de l’aparcament permetrà que s’habiliten 50 places més a les existents legalment”.

Este projecte de millora ha comptat amb la implicació de les regidories de Infraestructures i Trànsit que han treballat conjuntament estudiant la zona i dissenyant una actuació que permeta millorar esta plaça d’Altea situada en ple nucli urbà i que a hores d’ara no presenta el millor aspecte possible.

Pin It on Pinterest