Select Page

Vicenta Pérez, regidora d’Igualtat, ha donat a conèixer la campanya prevista per a este dimecres 25 de novembre, amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

A les 12:00 hores del dia 25 de novembre, a les portes de l’Ajuntament d’Altea, es procedirà a la lectura d’un manifest guardant un minut de silenci per les víctimes de violència de gènere. A més, a manera de repulsa contra esta mena de violència, la façana del Consistori Municipal s’il·luminarà de color morat.

El Consell de Dones i Igualtat d’Altea aprovava en la seua última reunió invertir el destinat al 25-N a comprar aliments de primera necessitat i productes d’higiene. Així doncs, l’edil ha explicat que “així ho va fer constar l’Associació Mujeres con Voz que, a causa de l’augment de casos durant el confinament, ha atès a moltes dones en situació desfavorable. Pel que preferim prioritzar i invertir-ho en estos productes i reforçar les campanyes que es facen des de les altres administracions i institucions públiques”.

En este sentit, des de la Regidoria d’Igualtat s’ha organitzat una campanya informativa i de difusió en xarxes socials, en la qual es posa a la disposició de totes les persones, els principals números de telèfon d’interès.

D’altra banda, este matí s’han desplaçat fins a les instal·lacions de Ràdio Altea, els quatre guanyadors del concurs de relats breus sobre micro-maclismes, en el qual participaven l’I.E.S Altaia i l’I.E.S Bellaguarda. El primer premi se l’ha emportat Llibertat Peiró Miralles, per la seua obra “Mujeres”. Quant al segon premi s’ha produït un empat, per la qual cosa, dos han sigut els premiats: Jose Rubén Oltra pel relat “Igualdad” i Ángela María Moltó, per la seua obra “Oportunidades”. Finalment, el tercer premi ha recaigut en Aitana Granja Valls, per l’escrit de “Sara”.

Els números de telèfon d’interès englobats en la campanya són el 112 per a contactar amb Emergència; el 900 580 888 del Centre Mujer 24 Horas; el 016 per a informació i assessorament a dones víctimes de maltractaments per violència de gènere; el 965 935 714 de l’Oficina d’Atenció a Víctimes del Delicte; el 965 843 075, extensió 6500, per a contactar amb el Centre Social d’Altea (seguiment de la Policia Local); el 902 202 010 / 116 111 de la Fundació ANAR per a menors d’edat; el 965 254 141 de la Creu Roja Dona; el 965 843 183 per a cridar a la seu de la Creu Roja a Altea; el 664 105 541 de l’Associació Mujeres con Voz Marina Baixa; el 091 de la Policia Nacional; el 062 de la Guàrdia Civil; el 965 840 525 extensió 12 d’Altea Seguiments de Violència; el 965 845 511 per a contactar amb la Policia Local d’Altea; el 965 841 300 extensió 1231 pertanyent a la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Altea i el 966 882 702 per a l’atenció psicosocial dels Serveis Socials.

Pin It on Pinterest