Select Page

Mari Laviós, regidora de Foment de l’Ocupació, ha donat a conèixer, mitjançant sorteig, el número pel qual començaran a repartir-se les ajudes destinades a empresariat autònom i pimes d’Altea.

L’edil ha explicat que “la presentació de sol·licitud per a estes ajudes no s’ha fet mitjançant concurrència competitiva, a diferència d’altres municipis que sí ho han fet. Hem volgut donar-li l’oportunitat a totes les persones d’optar a estes ajudes, que sabem són limitades. D’esta manera, hem donat temps a tothom perquè presentara la documentació i després, mitjançant sorteig, repartir les ajudes començant a comptar a partir del número sortejat”.

En este sentit, 152 persones han sol·licitat l’ajuda, que han passat automàticament a participar en el sorteig, que s’ha dut a terme en directe a través de Ràdio Altea. El número sortejat, pel qual començaran a comptar per a entregar les ajudes, ha sigut el 72, i així consecutivament fins a esgotar el crèdit pressupostari.

Esta ajuda, com recorda la regidora, “està subvencionada per la Diputació d’Alacant, amb un import de fins a 600€ per a cada persona o entitat beneficiària”.

Finalment, Mari Laviós ha recordat els diferents programes d’ocupació i ajudes disponibles actualment, que qualsevol persona pot consultar a través de la pàgina web del departament de Foment de l’Ocupació: https://www.altea.es/regidories/ocupacio/.

Pin It on Pinterest