Select Page

Hui dijous 19 de novembre, l’equip de EuroAltea, l’Oficina de Projectes Europeus d’Altea, s’ha reunit amb Europa Direct GVA en una jornada de treball, per a tractar l’agenda de col·laboració en els futurs projectes de la Unió Europea.

En el transcurs de la reunió s’han abordat noves activitats, com fòrums, xerrades, jornades i formacions laborals i acadèmiques que es duran a terme a Altea dirigides a la població alteana en general i la gent jove en particular.

A més, de tractar-se els beneficis i oportunitats que ofereixen els projectes europeus com Eurodisea, la Xarxa Eures, el voluntariat europeu i les mobilitats en els ciutadans i ciutadanes, s’han posat sobre la taula els nous horitzons i projectes de futur com l’Agenda 2030.

La reunió ha conclòs establint fonaments de col·laboració entre Europa Direct GVA i l’Ajuntament d’Altea i l’objectiu és crear més eines en benefici de la població alteana.

Pin It on Pinterest