Select Page

El proper 1 de desembre donarà començament la campanya de tiquets que organitza la regidoria de Comerç amb motiu de les festes nadalenques. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’àrea, Miguel de la Hoz, que ha revelat que en esta ocasió es sortejaran 6 vals de 150€ per gastar en el comerç del municipi.

Com explica De la Hoz, “els tiquets podran respondre a la compra de qualsevol tipus de producte adquirit en establiments comercials d’Altea, però no de serveis com poden ser reparacions en tallers, serveis de restauració, gasolina i la compra de medicaments, per exemple “.

El sorteig es realitzarà el dia 11 de gener de 2021 en directe per Ràdio Altea. S’admetran tiquets de compra fins al dia 6 de gener i com a novetat es podran presentar telemàticament al correu comercio@altea.es, adjuntant en este mail una foto dels tiquets, o de forma presencial a l’Oficina de Comerç, situada a la planta baixa de l’Ajuntament, fins al dia 8 de gener. “Hem deixat este marge perquè, enguany, en el qual s’ha d’evitar les aglomeracions de gent, es puga vindre a presentar els tiquets amb més tranquil·litat”; apunta el responsable municipal de Comerç.

Miguel de la Hoz insta la ciutadania a no acumular tiquets per presentar-los tots junts en els últims dies de campanya, “ja que la feina es duplica a l’haver de separar els tiquets per botigues, sumar les diferents quantitats i anotar-ho al llistat, allargant-així el temps d’espera. Al temps que volem evitar que s’acumule gent a l’oficina i complir amb els protocols anti COVID-19  de seguretat”.

“Es tracta d’una campanya nadalenca que té per objecte sensibilitzar la població de la importància que suposa el fet de comprar als comerços locals, ja que el benefici i enriquiment directament repercuteix en el municipi. A més de que les persones compradores reben una atenció personalitzada i adequada a les seues necessitats, garantint gran qualitat i confiança en el servei que estan rebent”; matisa de la Hoz, que subratlla que “amb les compres de Nadal al municipi els establiments comercials veuran incrementades les seues vendes, augmentant així l’ocupació i posteriorment la inversió en altres sectors; pel que si en anys anteriors s’ha instat els alteans i alteanes a realitzar les compres de Nadal al municipi, enguany, amb la situació de crisi provocada per la pandèmia, és encara més recomanable esta opció “.

Poden participar en la campanya totes aquelles persones majors d’edat que compren en els establiments alteans per valor de 30€ o més, podent ser acumulable l’import d’estes compres al mateix comerç a partir de 10€ per arribar a l’import exigit de participació. Es lliurarà una participació per cada 30€ de compra, amb un màxim de 3 participacions per justificant, de manera que encara que l’import del justificant supere els 90€ es lliuraran 3 participacions independentment del seu import.

A més del sorteig general, es realitzarà un altre sorteig entre els que realitzen les seues compres en el Mercat Municipal o en Mercaltea, amb el mateix àmbit personal d’el sorteig anterior i en la mateixa data.

I a estos dos sortejos per compres en els comerços locals se suma un concurs de Facebook públic, que consistirà en difondre el cartell de la campanya per atraure el consumidor  y consumidora als nostres establiments.

Per al sorteig de Facebook participaran les persones que:

– Donen LIKE al cartell

– comenten

– Compartisquen el post

Els premis d’esta campanya de Comerç per Nadal consisteixen en 4 premis individuals de 150€ entre els que realitzen les seues compres en establiments de la localitat; un premi de 150€ entre els que realitzen les seues compres al Mercat Municipal o en Mercaltea i un premi de 150€ per a un dels participants al concurs de Facebook.

Pin It on Pinterest