Select Page

L’Ajuntament d’Altea rebrà 65.029€ de Fons de Cooperació Municipal per a municipis turístics de la Generalitat, la quantia ascendeix a un total de 4,5 milions d’euros; així ho ha donat a conèixer l’edil de Turisme, Xelo González.

Atenent a la distribució del Fons aprovada, 252 municipis de la Comunitat Valenciana rebran esta subvenció; 64 d’ells de la província d’Alacant, amb una suma de gairebé 2 milions d’euros, dels quals 11 pertanyen a la Marina Baixa, entre els quals es troba Altea.

“Esta és una bona notícia per al nostre municipi, que ens ha transmès el director general de Turisme Herick Campos durant una reunió que hem mantingut a l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques, INVATUR”; ha assenyalat González, que ha explicat que s’està estudiant destinar esta subvenció a les solucions tecnològiques d’Altea com a Destinació Turística Intel·ligent.

La responsable municipal de Turisme ha agraït a Turisme Comunitat Valenciana esta ajuda ja que “arriba en un moment molt necessari de cara a un futur immediat en què, una vegada concloguen les restriccions causades per la pandèmia de la COVID-19, el turisme s’ha de convertir de nou en el motor de l’economia dels municipis turístics, com és el cas d’Altea”.

Pin It on Pinterest