Select Page

Des de la Regidoria de Medi Ambient, encapçalada per Jose Orozco, s’ha anunciat una nova edició del curs d’emprenedoria agrària “Agroemprende 1”, que tindrà lloc del 30 de novembre al 4 de desembre a l’Auditori del Centre Social d’Altea.

Este curs té com a objectiu formar nous agricultors que vulguen posar en marxa iniciatives econòmiques agràries i relacionades amb l’entorn rural. Està lligat al Pla de Dinamització Agrària (PDA) del Banc de Terres de l’Ajuntament d’Altea i organitzat per l’Agència de Dinamització Rural Buscatierras.

L’edil ha destacat que “a causa de la situació de la COVID-19, el curs es desenvoluparà en modalitat mixta, amb una part presencial i una altra online. Hem rebut sol·licituds d’emprenedors de diferents punts d’Espanya, per la qual cosa és una forma que també puguen participar. L’aforament de participants és de 20 presencials i 50 online”.

El curs és gratuït i té una duració de vint hores, de les quals, quinze seran lectives i cinc seran seguiment de tutories de les noves Startups.

Poden inscriure’s totes les persones que es plantegen emprendre una activitat agrària; les interessades a participar en el Banc de Terres com a demandants de terres; aquelles que necessiten suport, assessorament i eines per a donar un pas a l’emprenedoria, o professionals agrícoles que vulguen ampliar coneixements. La inscripció romandrà oberta fins a l’inici del curs i es pot realitzar a través del següent enllaç: https://buscatierras.com/agroemprende-1-curso-emprendimiento-agrario-altea/.

Pin It on Pinterest