Select Page

Des de la Regidoria de Joventut, encapçalada per Marta Lloret, s’ha anunciat la posada en marxa d’una tercera edició del Curs de Primers Auxilis, que ha preparat juntament amb Creu Roja i que està dirigit a joves de 16 a 30 anys.

L’edil ha explicat que “a causa de l’èxit que va tindre la segona edició del curs de primers auxilis que vam anunciar la setmana passada, hem decidit obrir una tercera edició, amb la finalitat de respondre i donar cabuda a totes les persones interessades a realitzar-lo”.

Este curs és totalment gratuït i compta amb certificació oficial. S’impartirà en la seu de Creu Roja d’Altea, el dia 28 de novembre, en horari de 09:00 a 14:00 hores.

En esta ocasió s’ha reduït el nombre de places a conseqüència de les restriccions i mesures de seguretat pel COVID-19, oferint un màxim de 12 places. Les persones interessades a participar hauran de fer arribar la seua sol·licitud al correu electrònic de joventut@altea.es o per telèfon al 627 47 20 83.

Pin It on Pinterest