Select Page

A partir de demà dimarts 10 de novembre, el mercat ambulant de fruita i verdura, situat en l’Avda. La Nucia, comptarà amb un 50% de les parades. “Una mesura que s’ha hagut d’adoptar per complir amb les mesures addicionals extraordinàries que inclou la Resolució del passat 6 de novembre de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a aplicar a la Comunitat Valenciana amb motiu de la crisi sanitària que està causant el COVID-19”; així ho ha informat l’edil de Comerç i Mercats Miguel de la Hoz.

Segons ha explicat de la Hoz, “la Resolució insta a reduir el nombre de llocs dels mercats en un 50% o a ampliar al 50% l’espai dels mateixos i en el cas d’Altea es donaran els dos supòsits”.

“En el cas del Mercat de Fruita i Verdura no és possible l’ampliació de l’espai i s’ha optat per reduir els llocs a la meitat, de manera que una setmana participaran uns i a la següent la resta. Hem tractat que en les dues alternatives el Mercat oferisca tot tipus de productes i els propis venedors han sigut els que s’han posat d’acord per organitzar-se”; ha puntualitzat l’edil, qui ha afegit que “no així succeeix amb el Mercat de la Roba, situat a l’aparcament Garganes -Basseta, ja que en este cas és possible ampliar l’espai de la mateixa en un 50%, donada l’amplitud del lloc en el qual està ubicat “.

A més, s’ha referit a les mesures relatives a establiments d’hostaleria i restauració, indicant que es suspèn l’activitat dels locals de discoteques, sales de ball, karaoke i bars de copes amb actuacions musicals en directe i sense elles; el consum a l’interior del local no podrà superar 1/3 de l’aforament i el consum a les terrasses no podrà superar el 50% de l’aforament; així com no es permeten els serveis self-service o buffet.

Per concloure, Miquel de La Hoz ha recordat la necessitat de mantenir el distanciament social i la utilització de la mascareta als usuaris dels mercats ambulants i ha recalcat que en els mercats s’estan complint les normes i recomanacions sanitàries des que van reprendre la seua activitat després el confinament.

Pin It on Pinterest