Select Page

La regidoria d’Infraestructures emprendrà en breu la il·luminació de diferents punts del municipi; alguns d’ells per no tenir la mateixa i altres ubicats en ple Nucli Urbà per tenir escassetat de llum una vegadaes fa de nit. Així ho ha donat a conèixer el regidor d’àrea, Diego Zaragozí.

Segons els detalls aportats per l’edil, “de les diferents actuacions d’il·luminació que es van a dur a terme, cal destacar la il·luminació dels porxos de l’av / Comunitat Valenciana que, per les pròpies característiques del carrer i l’arbrat de la illeta de vianants que separa els dos sentits de circulació, queden foscos quan cau el sol. Així mateix, es reforçarà la il·luminació del carreró paral·lel a esta avinguda, anomenat Síndic de Greuges, perquè només té dos punts d’il·luminació i també queda fosca”.

“A estes dues accions d’il·luminació en el Nucli Urbà, es suma la col·locació de fanals solars en altres punts del terme municipal d’Altea com són partides, encreuaments  perillosos, zones transitades i punts de recollida de residus”; ha afegit el regidor. Diego Zaragozí ha concretat els llocs en els que aniran col·locades estos fanals solars, entre ells, els encreuaments de les partides rurals de la Lloma, l’Horta, i Quintanes; el camí de Sogai; la zona de vianants de Montemolar -pasarela de l’autopista-; zona del Planet i entre el pont de la CN-332 i el nou Passeig de la Platja de l’Espigó, lloc pel qual transiten molts vianants.

Diego Zaragozí ha conclòs assenyalant que “es tracta d’uns treballs d’il·luminació que una vegada executats proporcionaran comoditat a la ciutadania, disminuirà la perillositat als encreuaments i afavorirà la seguretat”.

Pin It on Pinterest