Select Page

La regidora de Joventut, Marta Lloret, ha anunciat la posada en marxa d’una segona edició del Curs de Primers Auxilis, que ha preparat juntament amb Creu Roja i que està dirigit a joves de 16 a 30 anys.

Lloret ha explicat que “a causa de l’èxit que va tindre el primer curs que vam realitzar al mes de febrer, hem decidit repetir-lo després de la quantitat de demandes que ens ha arribat. Fa poc també vam dur a terme el primer taller per a menors de 16 anys, sense titulació oficial, perquè crèiem necessari que els joves tingueren nocions bàsiques de primers auxilis i COVID-19, i que foren conscients de les mesures d’higiene i sanitàries”.

Este curs és totalment gratuït i compta amb certificació oficial. S’impartirà en la seu de Creu Roja d’Altea, el dia 21 de novembre, en horari de 09:00 a 14:00 hores.

En esta ocasió s’ha reduït el nombre de places a conseqüència de les restriccions i mesures de seguretat pel COVID-19, oferint un màxim de 12 places. Les persones interessades a participar hauran de fer arribar la seua sol·licitud al correu electrònic de joventut@altea.es o per telèfon al 627 47 20 83.

Pin It on Pinterest