Select Page

Mari Laviós, responsable de l’Oficina de Projectes Europeus, EuroAltea, ha anunciat la celebració dels Dies Europeus de Solidaritat Local, que tenen lloc del 14 al 29 de novembre.

L’edil ha convidat a les associacions locals a participar i ha explicat que “esta iniciativa naix del Comitè Europeu, amb la finalitat de mostrar que la solidaritat local és necessària per al desenvolupament i la millora de la nostra comunitat. Per això, promou accions i activitats solidàries en les localitats europees, que fomenten la participació i la inclusió”.

Entre els objectius es troba el d’impulsar les accions de divulgació, formació i mobilització en el desenvolupament sostenible global des dels actors locals; promoure el compromís sostenible i la cooperació entre ciutats europees i enfortir els vincles entre europeus i europees per a aprendre i compartir les bones pràctiques.

En este sentit, EuroAltea donarà suport a les associacions alteanes en el desenvolupament d’activitats i difusió, de cara als Dies Europeus de la Solidaritat, per a facilitar la seua participació. Les associacions Creu Roja d’Altea i Corazón Exprés ja s’han sumat a esta iniciativa.

Mari Laviós ha animat a totes les associacions d’Altea a participar en esta iniciativa europea per al desenvolupament sostenible i solidari. Totes les associacions interessades a participar hauran d’enviar la seua sol·licitud a europa@altea.es.

Pin It on Pinterest