Select Page

La passada setmana, quedava constituïda la Comissió de Seguiment i control de les obres de Rehabilitació Mediambiental de la Façana Costanera del Casc Urbà d’Altea en la seua part marítima, que el Ministeri de Transició Ecològica i Repte Demogràfic va a dur a terme a Altea, i del projecte de remodelació i Amplicació del Passeig de la Mediterrània entre el Carreró Astilleros i la travessia Sant Pere. Així ho ha informat l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares.

La sessió constitutiva tenia lloc a la seu de la Subdelegació de Govern d’Alacant i a la mateixa acudien per part de l’Administració General de l’Estat, Mª Araceli Poblador Pacheco, Subdelegada de Govern a Alacant; Rosa dels Rios Jimeno, Cap de Servei Provincial de Costa a Alacant; Maximino Llaneza Alvarez, Tècnic de Projectes i Obres del Servei Provincial de Costa a Alacant. Per part de l’Ajuntament d’Altea estaven presents Jaume Llinares Cortés, Alcalde d’Altea; Ana Beltri Izquierdo, Arquiteta Municipal i l’edil portaveu del PSOE, Vicenta Pérez.

Formaran part d’este òrgan de seguiment Rosa dels Rios Jimeno, en qualitat de presidenta i com a vocals participaran de la mateixa Jaume Llinares, el director d’obra que en el seu moment siga designat i Ana Beltri, en qualitat de secretària.

Una Comissió que té el seu origen en el conveni de col·laboració, subscrit el passat 7 de juliol, entre el Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic i l’Ajuntament d’Altea per a l’execució d’un dels projectes més ambiciosos de quants s’han portat a terme a Altea; no en va el pressupost de la mateixa puja a 5 milions d’euros i la seua realització suposarà una millora substancial en la façana costanera del nucli urbà d’Altea amb una important regeneració mediambiental que redundarà en una major qualitat de vida dels veïns de la zona en particular i del turisme en general.

Pin It on Pinterest