Select Page

Des de la Regidoria de Comerç, encapçalada per Miguel De la Hoz, seguint amb els esdeveniments per a la campanya de nadal, s’ha programat la instal·lació d’una pantalla led gegant a la façana de l’Ajuntament d’Altea.

L’edil ha explicat que “la col·locació d’esta pantalla pretén incentivar i potenciar el comerç alteà. Per això, durant el mes de desembre i fins al 6 de gener, tots els establiments, tant comercials com de serveis que així ho sol·liciten, podran publicitar-se. Al seu torn, s’utilitzarà per a informar la ciutadania dels esdeveniments i novetats que es donen des de l’Ajuntament d’Altea”.

En este sentit, l’espai reservat a cada establiment o empresa serà d’entre 10 i 12 segons, i podran enviar-se tant imatges fixes com vídeos. El format haurà de ser “jpg” en el cas de fotografies, amb una grandària de 1920 x 1080, 300 ppp; mentre que per a vídeo el format serà “mpge4” (H264), amb una grandària de 1920 x 1080.

L’edil ha assenyalat que “es pretén realitzar dues campanyes diferenciades; la primera fins a nadal i la segona fins a reis. El termini d’inscripció per a la primera campanya finalitza el 20 de novembre i per a la segona, el 20 de desembre”.

Les empreses interessades a participar hauran d’inscriure’s mitjançant correu electrònic a comercio@altea.es, indicant la seua participació i les dades de l’empresa, i des de Comerç se’ls informarà segons cada cas.

Pin It on Pinterest