Select Page

El pròxim 8 de novembre, a les 19:00 hores, la companyia teatral ‘Clàssics de la Lírica’ porta a Palau Altea la seua versió escenificada completa de la sarsuela ‘La Cort de Faraó’, un muntatge de caràcter humorístic, amb aire oriental i ambientat a Egipte.

Esta obra és una sarsuela denominada opereta bíblica, en un acte i cinc quadres. Es mesclen elements d’opereta, sarsuela, revista, i fins i tot cuplet. Es va estrenar a Madrid en el Teatre Eslava el 21 de gener de 1910, amb llibret de Guillermo Perrín i Miguel de Palacios i música de Vicente Lleó. Ambientada a Egipte i les seues referències musicals la converteixen en alguns moments en una paròdia de ‘Aida’ de Verdi.

Les entrades es poden comprar a través de Palau Altea en el següent enllaç https://palaualtea.entradas.plus/entradas/listaEventos. Existeix un descompte especial del 20% per a majors de 65 anys, Carnet Jove i universitaris.

Pin It on Pinterest