Select Page

El 28 d’octubre se celebrava la jornada online “Juguem tots en la inclusió social”, emmarcada en el projecte europeu Erasmus + ‘Levelm Up’, liderat per l’Ajuntament d’Altea. La jornada donava principi a les 11:00 hores i comptava amb la presència de les autoritats de l’Ajuntament d’Altea; D. Andreu Iranzo, director general de fons europeus de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic; representants del món de l’educació (CEFIRE, Universitat, Centres Educatius, Organitzacions sense ànim de lucre, etc) i públic interessat en l’esdeveniment.

El projecte ‘Level Up’ té per objectiu la integració social dels xiquets mitjançant l’ús de jocs. Durant la jornada es presentava els principals assoliments del projecte, així com el MOOC, que posa a lliure disposició de la comunitat educativa els coneixements generats en el camp de la integració social perquè puguen ser aplicats pels col·legis i instituts de tota Europa.

Amb este esdeveniment es completen els últims passos d’aquest projecte, que ha permès a l’Ajuntament d’Altea col·laborar amb entitats locals i internacionals en la cerca de solucions per a la integració social dels joves més desfavorits.

 

Pin It on Pinterest