Select Page

La regidoria de Sanitat i la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives d’Altea, amb motiu del dia Nacional sense Jocs d’Atzar, posen de manifest el risc que comporten els jocs d’atzar en edats primerenques i els problemes associats a estes addiccions.

L’edil d’àrea, José Luis León Gascón parla de la importància que té “la detecció en edats primerenques des de la família i centres educatius, d’estes i altres addiccions associades, per evitar un major risc d’addicció en l’edat adulta”

Paloma Andrés, Psicòloga de la UPCCA d’Altea comenta que “l’addicció al joc provoca greus problemes i efectes importants en la salut de les persones”. I recalca que “estes persones addictes al joc, pateixen problemes en el seu entorn familiar i laboral requerint ajuda especialitzada”.

Des de la UPCCA d’Altea es treballa estos temes en centres educatius des de secundària i de forma individual.

Per sol·licitar més informació o ajuda, pots contactar amb la UPCCA a les instal·lacions de Serveis Socials d’Altea o mitjançant el telèfon 966882702 i també escrivint un correu electrònic a upcca@altea.es

Pin It on Pinterest