Select Page

La Regidoria de Joventut, encapçalada per Marta Lloret, ha llançat una enquesta per a conèixer les necessitats, inquietuds i interessos de la joventut d’Altea.

L’edil ha animat als i les joves a realitzar l’enquesta, “la participació és l’eina més important que tenim al nostre municipi, la joventut és el present i futur de la societat” i ha recalcat que “totes les respostes seran tractades de manera anònima i confidencial segons la Llei General de Protecció de Dades”.

La informació recollida a través de les enquestes serà reflectida al Pla Jove d’Altea, “amb la finalitat de plasmar totes les necessitats d’este sector de la població en un document que es materialitzarà en accions al llarg de la legislatura 2019-2023” ha conclòs Lloret.

L’enquesta inclou diverses preguntes sobre temes en matèria de formació, oci i cultura, entre altres. Per a realitzar-la és necessari estar en disposició d’un ordinador o dispositiu mòbil. Es pot trobar al següent enllaç: https://es.surveymonkey.com/r/TDVN6NH.

Pin It on Pinterest