Select Page

El Cementeri Municipal d’Altea està obert a les visites i preparació per a la festivitat de Tots Sants en horari de 9 del matí a 7 de la vesprada. Així ho ha indicat l’edil de Infraestructures, Diego Zaragozí, durant una visita realitzada este mateix matí al Camp Sant amb l’objectiu de supervisar les mesures de prevenció i seguretat davant el COVID-19 que s’han habilitat en estes instal·lacions.

Zaragozí ha explicat que hui comença el dispositiu especial que l’Empresa Pública ha dissenyat per al Cementeri i en el qual es contempla la instal·lació de 20 punts de desinfecció i el reforç de personal que atén les instal·lacions; entre altres mesures, com la instal·lació de cartells per fomentar les bones pràctiques en l’ús d’esta infraestructura municipal.

L’edil ha transmès un missatge de tranquil·litat als ciutadans i ciutadanes i ha demanat que la gent vaja fins a les instal·lacions sense presses i una vegada accedisca al recinte faça la visita el més breu possible. A més, Diego Zaragozí ha posat èmfasi en no deixar la visita per a l’últim dia. “Si tots actuem amb sentit comú, no té perquè haver cap problema ja que el Cementeri està preparat per rebre visites. És un espai en què cap molta gent, el seu aforament màxim és de més de 1.400 persones segons les recomanacions sanitàries de este moment. Encara que és recomanable que les visites es facen amb normalitat però tenint en compte sempre les circumstàncies que estem vivint “. Ha declarat el regidor.

El responsable municipal de Infraestructures ha assenyalat que, “la gent ha d’entendre que este any és un Tots Sants diferent però que el Cementeri està obert i hi ha molt personal treballant en ell que pot resoldre qualsevol dubte dels usuaris”.

Diego Zaragozí ha volgut deixar clar que “el Cementeri està obert; té reforç de personal; es poden visitar i preparar els nínxols en el mateix horari de sempre i de la mateixa manera que sempre; amb normalitat absoluta dins de la situació general que estem travessant “.

Finalment Zaragozí ha fet balanç de les accions dutes a terme en estos dies en la instal·lació i ha ressaltat la tasca de l’Empresa Pública en la seua posada a punt per a la celebració de Tots Sants en què centenars de famílies visiten als seus difunts i “tot i que el Cementeri sempre compta amb un bon manteniment, per a estos dies es fa un reforç i es repinta el sòl; s’incrementen les tasques de jardineria, es fumiga, es desinfecta i es renova o adquireix nou material. Com en este cas ha sigut l’adquisició de dues escales movibles perquè els usuaris dels nínxols més alts facen els seus arranjaments de forma més còmoda”.

Pin It on Pinterest