Select Page

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, s’ha desplaçat este matí a Altea per a signar el conveni de col·laboració que regula la subvenció de 50.000€ que Turisme Comunitat Valenciana ha assignat al municipi. El conveni ha sigut rubricat pel secretari autonòmic i l’alcalde d’Altea i, ha comptat amb la presència de l’edil de Turisme, Xelo González i la regidora Vicenta Pérez, portaveu del grup municipal socialista.

Xelo González ha assenyalat que “enguany l’ajuda que ens brinden des de la Generalitat Valenciana s’ha incrementat en 5.000€. Sempre és d’agrair que augmente i, a més, que hi haja continuïtat. En este sentit, les xifres han sigut molt positives, este estiu hem sigut el municipi turístic que més ha pujat en tota Espanya, amb un 70% més, respecte a l’any passat. Per a això, des de la Regidoria de Turisme hem aplicat diverses accions d’estratègia turística i màrqueting online, generant visibilitat i millorant el posicionament del municipi d’Altea a xarxes socials, a més de fomentar el turisme familiar, entre altres”. I afegia que “el conveni de col·laboració atorga 50.000€ al municipi, l’objectiu del qual és realitzar noves accions de màrqueting turístic i promoció”.

Jaume Llinares ha agraït la bona i contínua relació entre totes dues institucions i ha destacat que “Altea ha sigut el poble que més ha incrementat el seu turisme, destacant el turisme nacional. Totes les mesures de seguretat, campanyes de sensibilització i informació que hem adoptat han projectat la imatge de municipi segur, tranquil i de turisme cultural que som”. I continuava, “agraïsc els recursos que la Generalitat Valenciana destina a Altea, a través d’este conveni de col·laboració podrem continuar amb la difusió i divulgació, i consolidar la marca Altea”.

Com a representant de l’administració autonòmica, Colomer ha destacat que les vies que ha triat Altea, “cap a la sostenibilitat, hospitalitat, empatia, segmentació, diferenciació i qualitat, és el camí a prendre”, ressaltant que “Altea té eixa força i ha sabut transmetre un missatge de confiança i seguretat en estes temps tan difícils”. I ha donat les gràcies a l’Ajuntament per tot l’esforç, animant a Altea a continuar lluitant perquè el turisme siga sempre la resposta.

Finalment, tant l’edil de Turisme com l’Alcalde han manifestat el seu agraïment a Turisme Comunitat Valenciana per la signatura d’este conveni, que en la situació actual, suposa un suport per al municipi en matèria de turisme.

Pin It on Pinterest