Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria d’Urbanisme, encapçalada per Jose Orozco, destina 15.000€ a ajudes econòmiques per a la millora de tractament de façanes enfront d’humitats, pintat i retirada d’unitats exteriors d’aire condicionat en façanes del nucli antic d’Altea i Altea la Vella.

L’edil ha explicat que, “amb finalitat de contribuir a la millora i al manteniment del nostre entorn, l’Ajuntament destina estes ajudes perquè els propietaris facen front a l’esforç econòmic que suposa adaptar-se a les exigències i normes que els afecten en este context de protecció. Com a novetat enguany, la quantia fixa establida serà de 150€ per cada immoble que retire les unitats exteriors d’aire condicionat, fixades en els paraments de les façanes de l’immoble. A més de tindre en compte la quantia fixa establida de 350€ per als treballs de pintura i addicionalment la quantia de 350€ per a la millora de tractament de façanes enfront d’humitats”.

El termini per a la presentació de sol·licituds romandrà obert des del 27 d’octubre fins al 9 de novembre realitzant-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Altea. Les persones interessades tindran a la seua disposició el model de sol·licitud d’ajudes i la resta de models a acompanyar a la sol·licitud, a la OAC i al següent enllaç https://www.altea.es/es/concejalias/urbanismo/informacion-de-interes/.

L’àmbit d’aplicació corresponent a les ajudes inclou els immobles situats en el Barri antic d’Altea la Vella, així com els immobles situats en C/La Mar fins a C/ Pont de Moncau; Bellaguarda, continuant per la Costanera dels Matxos, C/ Santa Teresa, la travessera Sant Josep, C/ Ponent i C/ Sequia. I podran participar en la present convocatòria les persones propietàries d’immobles, situats en este àmbit d’actuació. Serà requisit que les obres de millora finalitzen abans del 15 de desembre.

L’edil d’Urbanisme ha conclòs animant a la població al fet que faça ús d’aquesta convocatòria d’ajudes per al manteniment de façanes, humitats, pintura i retirada d’aires condicionats.

Pin It on Pinterest