Select Page

El regidor de Comerç, Miguel De la Hoz, ha anunciat les bases per a participar en el concurs d’aparadors de nadal, que té com a objectiu fomentar la creativitat i la decoració de les diferents zones comercials d’Altea per Nadal i aconseguir un ambient agradable i acollidor.

Com en anteriors convocatòries, el concurs compta amb dos categories. D’una banda, els comerços minoristes, i d’altra banda els hotels, bars, restaurants i cafeteries. Tots els participants rebran un diploma de participació i el premi per als comerços guanyadors estarà dotat amb un total de 950€ per a cadascuna de les categories i dividit de la següent manera:

El primer premi és de 500€ per a gastar en establiments d’Altea i dos setmanes de publicitat a Ràdio Altea, per un valor de 150€; i el segon i tercer premi és de 300€ i 150€, respectivament, per a consumir en establiments d’Altea. El lliurament de diplomes acreditatius es realitzarà el dia 11 de desembre de 2020, a les 13:30 hores a la sala de reunions de l’Ajuntament d’Altea.

Enguany, el jurat encarregat de valorar la composició, harmonia i equilibri de l’aparador, tindrà també en compte la utilització de material reciclat i l’originalitat emprada. La visita del jurat als comerços participants es durà a terme els dies 2 i 3 de desembre, a partir de les 16:30 hores.

L’edil ha assenyalat que “podran participar tots els comerços que ho desitgen, igual que bars, cafeteries i restaurants”, i ha animat a tots els interessats “a posar-se a la feina en l’elaboració dels seus aparadors de temàtica nadalenca”.

Les inscripcions es podran realitzar fins al 27 de novembre a les 14:00 hores, telefonant a la Regidoria de Comerç al 965 84 13 00 o enviant un correu electrònic a altea.comercio@cv.gva.es.

Pin It on Pinterest