Select Page

Després de la apagada de l’enllumenat públic a conseqüència de la liberalització de l’AP-7, en el tram que va des de la rotonda de Villa Gadea fins a l’accés a l’antiga autopista i a Altea la Vella, des de fa uns dies este servei ha estat restablert. Així ho indica l’edil d’Infraestructures, Diego Zaragozí.

Com ha explicat el regidor, “quan es va liberalitzar l’autopista i la concessionària va deixar de prestar servei, l’enllumenat es va apagar i el tram que va des de Villa Gadea fins a l’entrada d’Altea la Vella va quedar a les fosques, amb la consegüent perillositat que això ha suposat sobretot per a l’encreuament entre l’entrada a l’autopista i l’accés a Altea la Vella. Ara, després de la petició que l’Ajuntament ha realitzat a Carreteres per assumir el servei i posar-lo de nou en funcionament, s’ha arribat a un acord i fins que es formalitze la cessió al consistori, Carreteres assumeix la prestació de servei “.

Diego Zaragozí ha agraït a Carreteres la solució temporal que s’ha adoptat “perquè millora les condicions del trànsit i disminueix la perillositat d’un tram que ha vist incrementat notablement el trànsit des de la liberalització de l’AP-7”.

Pin It on Pinterest