Select Page

En el matí de hui, el regidor de Comerç, Miguel de la Hoz ha fet entrega dels premis als establiments guanyadors de la Ruta de la Tapa. Després del recompte de les puntuacions atorgades pels ruteros, el premi a la millor tapa obligatòria ha recaigut a La Clau amb el seu “Daurada de Temporada” i premi a la millor tapa lliure ha sigut  per a Terramaris amb “Polp de Terra”.

Com a premi, els guanyadors s’han portat, a més del reconeixement dels seus clients, un val de 200€ cada un d’ells a gastar en el comerç local i un any de publicitat gratis a la plataforma Gastroeventos, coorganitzadora de la iniciativa al costat de l’Ajuntament.

Lliurats els diplomes als responsables de La Clau i Terramaris, de la Hoz els ha felicitat i tots dos han coincidit en qualificar l’experiència de molt satisfactòria.

Així mateix, també s’han sortejat a Ràdio Altea els premis als ruters participants. Estos premis consisteixen en 2 vals de 100 € cadascun per gastar en el comerç d’Altea, que han recaigut en Juan Bautista Sánchez Bermejo i Noelia Fuster; 5 lots de vi de Cellers Borja Perez, obtinguts per Sheila Rubio, Mari Luz Delgado, Jéssica Olivares, Ángeles Aranda i Rubén Ibáñez; 2 pack regal de 6 cerveses artesanes Althaia, que la sort ha fet que siguen per Steo Lisa i Sara Galán i un menú de tapes per a 2 persones al Restaurant La Picaeta de Lola, de què gaudirà Raúl Vicano.

Per recollir el premi, els ruters guanyadors han de dirigir-se al departament municipal de Comerç, situat a la planta baixa de l’Ajuntament, ja que com a mesura de prevenció davant la pandèmia del COVID-19 este any no s’ha procedit a la tradicional entrega de premis .

En paraules de l’edil responsable, “esta edició ha sigut tot un èxit amb més de 24.000 interaccions en l’app i al voltant de 6.500 tapes venudes”.

“Vull agrair a tots els establiments la seua participació així com el seu bon fer, ja que la qualitat de les tapes ha estat molt notable i també vull donar les gràcies als patrocinadors i col·laboradors; Hospal, Borpe, cerveses Althaia i la Picaeta de Lola així com a l’empresa Gastroeventos per la seua disposició i ajuda perquè estes jornades tinguen continuïtat en el temps i puguen convertir-se en un referent de la comarca de la Marina Baixa”; ha apuntat Miguel de la Hoz, responsable municipal de Comerç.

Pin It on Pinterest