Select Page

Des de l’Oficina de Projectes Europeus, EuroAltea, la responsable municipal dels quals és Mari Laviós, s’ha organitzat per al 28 d’octubre, a les 11:00 hores, la jornada online “Juguem tots en la inclusió social”.

Este esdeveniment de difusió representa el fermall final del projecte europeu “Level-Up: dissenyant iniciatives basades en el joc per a la inclusió social dels xiquets immigrants”. Un projecte finançat íntegrament pel programa Erasmus+ i liderat per l’Ajuntament d’Altea, que coordina un grup de 6 entitats internacionals i en el qual col·laboren entitats a nivell local com l’IES Bellaguarda i Cruz roja.

“Level-Up” és un projecte de cooperació que va iniciar la seua marxa l’any 2018 i que ha aconseguit millorar les pràctiques educatives a través de la ludificació del aprenentatge. En total, 24 mesos de treball, en els quals, els participants han investigat sobre experiències d’èxit a nivell internacional, han posat en pràctica accions pilot i han dissenyat un curs on-line obert a tots els docents i disponible per a tota la comunitat educativa europea, perquè puguen aprendre i posar en pràctica els coneixements generats durant el projecte.

A causa de la situació actual, la jornada serà online i estarà oberta a tot el públic. Les persones interessades es podran inscriure a través del següent formulari.

Des de l’Ajuntament d’Altea i EuroAltea, destaquen la importància de millorar les tècniques per a facilitar la inclusió dels xiquets més desfavorits i amb menys oportunitats.

 

 

Pin It on Pinterest