Select Page

Val Thorens als Alps, Baqueira, i Masella-Molina són les estacions triades

L’edil d’Esports, Pere Barber, i Juanjo Serrano, membre del Club d’Esquí Nieve Altea, han donat a conèixer les destinacions escollides per practicar esquí esta temporada. Els Alps, del 4 a l’12 de desembre; Baqueira del 24 al 29 de gener i La Masella-Molina del 21 al 26 de febrer són les dates i llocs dels que podran gaudir en grup els aficionats a l’esquí de la comarca.

A la presentació de la iniciativa han participat també els edils d’Esports o Joventut dels diferents municipis de la Comarca col·laboradors: l’Alfàs de Pi, Polop de la Marina, La Nucia, La Vila Joiosa, Finestrat, Benifato, Callosa d’en Sarrià i Altea.

Quant als detalls dels tres viatges programats, el primer d’ells està previst per al pont de desembre i és el dels Alps, estació de Val Thorens, amb allotjament en apartaments a peu de pista; forfait per a 6 dies i transport amb autobús, amb capacitat màxima de el 75% i protocol anti COVID-19 des de 449€ per persona amb opció a assegurança d’accidents per a la pràctica de l’esquí per 22 € i lloguer de material, 80 €.

El segon dels viatges que el Club d’Esquí alteà ha previst és el de Baqueira del 24 al 29 de gener, al gener amb hotel a peu de pista, forfait per a 5 dies, mitja pensió, assegurança d’accidents i transport en autobús per 565€ adults en habitacions triples i 580€ en habitacions dobles.

La tercera i última cita d’esta temporada amb la neu és la de La Masella-Molina del 21 al 26 de febrer amb allotjament a Sercotel & Spa La Collada, mitja pensió en hotel, assegurança d’accidents, transport en autobús. El preu d’este viatge és de 499€ en el cas de l’opció A i inclou forfait per a 5 dies, classes diàries de 2 hores i material d’esquí dels 5 dies. O es pot optar per l’opció B que té un preu de 470 € amb forfait per als 5 dies.

A més, els tres viatges porten inclosa una assegurança COVID-19.

Per a més informació dels viatges consultar a www.clubesqui-nievealtea.com  i per a inscripcions telefonar al 606.158.200 -Juanjo- o al 965 84 13 34 -Oficina Municipal d’Esports-.

“Són viatges a la neu amb preus assequibles, que vénen tenint molt èxit i anime a alteans i alteanes a que gaudisquen dels mateixos”; ha assenyalat el responsable municipal d’Esports, Pere Barber.

 

Pin It on Pinterest