Select Page

El Club Nàutic d’Altea celebra este cap de setmana unes jornades de portes obertes per a donar a conèixer tot el relacionat amb el rem i fomentar la pràctica d’este esport recreatiu. L’horari de portes obertes és de 17:00 a 20:00 hores, el divendres, i de 08:00 a 12:00 hores, el dissabte.

Els assistents a aquestes jornades podran maniobrar in situ una embarcació, mitjançant un simulador i així fer-se una idea de la sensació que es té. Les persones interessades a practicar este esport podran, passades unes setmanes, eixir a la mar amb una llicència nominal i una assegurança federativa.

A més, el rem aporta molts beneficis per a qui el practica, com millorar la força i resistència, ja que es tracta d’un esport de poc impacte, per la qual cosa és poc lesiu, convertint-li així en una opció ideal per a desconnectar i posar-se en forma de manera segura.

Pere Barber ha animat als alteans i alteanes a participar en estes jornades de portes obertes, “és conegut que el rem aporta molts beneficis, és per això que qualsevol persona interessada podrà provar el simulador de manera gratuïta”.

Rem recreatiu del CN d’Altea

Fa ja més 15 anys que el Club Nàutic d’Altea porta oferint estos cursos de rem recreatiu, com a complement al seu equip de rem competició. Després de l’èxit i l’alta demanda en estos cursos, l’escola de rem busca continuar expandint-se per a així fer d’este esport una opció accessible per a totes aquelles persones que busquen mantindre’s actius i gaudir de l’esport a l’aire lliure en la badia d’Altea.

Els cursos de rem que ofereix actualment el CN d’Altea es duen a terme entre setmana, però per als qui no tinguen eixa disponibilitat, s’han habilitats tres torns nous per a eixir a remar els dissabtes al matí. Les franges horàries disponibles són de 8.30 a 9.30 hores, de 9.45 a 10.45 hores i d’11:00 a 12:00 hores. En estos cursos es rema amb patró en falucho, una embarcació autòctona que acull grups mixtos reduïts de 8 persones. Les inscripcions ja estan obertes i el preu és de 35€ al mes, més un pagament únic de 25€ per a obtindre la llicència federativa.

A causa de les mesures de prevenció de COVID-19, l’ús de la màscara és obligatori durant el muntatge i desmuntatge del vaixell, excepte per al patró que serà obligatòria durant la navegació.

Per a més informació, es pot consultar la web del CN Altea o telefonar al 96 584 21 85 / 96 584 15 91.

Pin It on Pinterest