Select Page

Pere Barber, regidor de Comunicació i Miguel Ángel Fernández, locutor i actor de doblatge i publicitat, han donat a conèixer este matí la pròxima realització d’un curs de podcast, els dies 7 i 14 de novembre, de 9:00 a 14:00 hores. Tindrà lloc a les instal·lacions de Ràdio Altea, es gratuït i està dirigit a qualsevol persona amb inquietuds en el món de la ràdio.

L’objectiu del curs és ensenyar als assistents la tècnica necessària per a realitzar un podcast, que tinguen la capacitat per a obrir el seu propi canal, adquirisquen els coneixements per a poder definir la seua audiència objectiva i aprenguen les tècniques de comunicació que donen major fluïdesa a la narració.

Pere Barber ha agraït a Miguel Ángel “el brindar-se a realitzar el curs a Ràdio Altea. Enguany ha entrat com un dels nostres col·laboradors fixos, amb el seu programa “Café” i la veritat és que li ha donat un aire nou al matí de la ràdio. Si a més amb este curs trobem nous talents i algun col·laborador nou, molt millor”.

Miguel Ángel Fernández indicava que “el curs està pensat perquè puguen assistir 10 participants, sense limitació d’edat ni per dalt ni per baix, hauran d’aportar un text entre 120 i 150 paraules, i si disposen, d’un portàtil, ja que en ell s’instal·laren els programes necessaris per a realitzar el podcast, és important que no siga una tauleta ja que no tenen la capacitat necessària per a la instal·lació dels programes que usarem”.

Fernández també indicava que hi ha la possibilitat d’assistir com a oient, “tenim reservades 5 places més d’oients, la diferència principal és que l’oient no participarà en el programa final que elaborarem amb els 10 participants, és a dir, es perden la part de comunicació, encara que poden ser presents. Podríem dir que és per als que li tenen més por al micro”.

Les persones interessades a participar han d’enviar un mail a redes.sociales@altea.es indicant les seues dades completes, telèfon de contacte i si desitgen ser participant o oient, les inscripcions seran per ordre de recepció, per a resoldre dubtes es pot obtindre més informació en el telèfon 616 45 97 84.

Pere Barber s’acomiadava i recalcava que “es prendran totes les mesures anti COVID-19 necessàries, és obligatori l’ús de màscara per a participar en el curs, i encara que l’aforament és reduït, en el cas que vegem una demanda important no descartar-nos organitzar una nova edició en breu perquè ningú es quede fora”.

Pin It on Pinterest