Select Page

A partir del 2 de novembre la passarel·la annexa al Consistori que comunica la Plaça José María Planelles o plaça de l’Ajuntament amb la zona de l’Av. Comunitat Valenciana, romandrà tancada al pas de vianants causa de la reforma integral de terra de la mateixa, segons informa l’edil d’Infraestructures, Diego Zaragozí.

Zaragozí ha explicat que “a causa de l’important flux de transeünts que suporta la passarel·la, el sòl de la mateixa es troba prou deteriorat i des de l’Ajuntament s’ha cregut necessari dur a terme una reparació integral de la mateixa i així es va a emprendre a partir del proper dilluns 2 de novembre”.

Segons els detalls aportats pel regidor, “la intenció és que la millora s’execute en una setmana i per això la previsió de tancament és de 7 dies, però si estes s’allargaren per diversos motius, hauria de romandre tancada algun dia més”.

Diego Zaragozí ha conclòs demanant disculpes als usuaris d’este concorregut pas per les molèsties que puga ocasionar el tancament de la infraestructura, al temps que ha apuntat que l’actuació millorarà notablement les condicions de trànsit per la mateixa.

Pin It on Pinterest