Select Page

El ciclista alteà Jaume Guardeño, del Infinobras Zafiro Team Calpe, aconseguia guanyar el passat cap de setmana el 67 GP Ripoll-XXVI Memorial Fermí Pujol en categoria júnior. Una vegada més, Guardeño ha demostrat el gran potencial que té en l’escalada durant l’ascens al port català de Vallter 2000 a Girona.

Guardeño recorria els 50 quilòmetres de la jornada en una mica més d’hora i mitja; concretament en 1hora, 33 minuts i 35 segons, a 54 segons del segon corredor, i Adrià Tortosa, tercer, a 2 minuts i 15 segons de l’alteà.

El ciclista alteà ha reconegut haver gaudit amb la pujada tot i la rapidesa i l’alt nivell amb els quals va transcórrer; “la cursa va ser molt ràpida des del principi, vam córrer amb els elits i sub 23, el que va fer que el nivell fos alt. En l’ascensió al port de Vallter 2000 em vaig trobar fort i vaig gaudir de la pujada, que sens dubte és de les més boniques que he fet fins ara”.

Esta victòria de Jaume Guardeño li ha pujat de nou al pòdium en terres catalanes ja que també va guanyar una etapa i la general de la Volta a Girona, en la qual també es va emportar el premi de la muntanya, i ara repeteix amb l’ascensió al Vallter 2000 com a testimoni. Davant d’este nou èxit, l’edil d’Esports, Pere Barber, felicita el corredor i li desitja nous èxits en les proves futures.

Respecte a la classificació per equips, el Infinobras Zafiro ha segut  proclamat campió per equips a la Copa d’Espanya, organitzada per la (RFEC).

Pin It on Pinterest