Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha rebut, de mans de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, un total de 6.000 mascaretes dels 15 milions que el Govern d’Espanya ha donat a la FEMP i entitats socials perquè siguen distribuïdes entre la població més vulnerable, per tal de fer front a les conseqüències de la pandèmia de la COVID-19.

Com han explicat els edils de Sanitat i Benestar Social, José Luis León Gascón i Recursos Humans, Rafael Ramón Mompó, al municipi d’Altea li han correspost 6.000 màscaretes, de les quals, part s’han lliurat a les tres associacions locals que col·laboren amb Benestar Social i Sanitat, com són Corazón Exprés, Cáritas i Creu Roja i la resta serà el mateix departament de Benestar Social el que les repartisca.

José Luis León Gascón ha agraït a la FEMP “la seua tasca per a la distribució i el lliurament a les associacions”, i ha reconegut “la bona tasca que estan fent estes associacions en el nostre municipi”.

Per la seua banda, Rafael Ramón ha posat èmfasi en “la importància d’esta iniciativa supramunicipal, ja que en la fase actual, el seu paper és essencial en la vigilància i control de l’epidèmia, i al mateix temps, ve a garantir l’ús de la màscara com un dels elements essencials per combatre el virus “.

Pin It on Pinterest