Select Page

Els treballadors de La Pública d’Altea han realitzat en estos dies diferents treballs de repintat i manteniment de la pintura viària per tot el nucli urbà. Esta passada setmana es va realitzar l’última fase que inclou diferents millores com el canvi en el disseny de la pintura vial del carrer Sant Francesc, on segons explicava el regidor de l’àrea Diego Zaragozí “s’ha guanyat en seguretat per als vehicles ampliant l’ample de calçada”.

També s’ha referit el regidor a “la millora de seguretat per als vianants al carrer Clot de Mingot amb la incorporació de reductors de velocitat i passos de vianants per als accessos als edificis situats a la dreta del carrer una vegada que s’ha finalitzat la vorera”.

“La intenció – ha conclòs Zaragozí – és continuar amb la pintura viària en totes aquelles zones del municipi que ho requerisquen”.

Pin It on Pinterest