Select Page

La regidora de Joventut, Marta Lloret, ha donat a conèixer la posada en marxa d’un taller de cuina vegana que tindrà lloc el divendres 6 de novembre i està dirigit a joves de 16 a 30 anys.

L’edil ha ressaltat el bon acolliment que han tingut els tallers de cuina organitzats amb anterioritat i “en esta ocasió, els joves posaran en pràctica les seues habilitats culinàries, cuinant dos receptes veganes, sent un primer plat i un postre”.

El taller és totalment gratuït i es desenvoluparà a l’Aula de Cuina, de 17:30 a 20:00 hores.

Marta Lloret ha animat a la participació i ha recordat que al llarg d’estos mesos es realitzaran més cursos de cuina. Les places per a participar són limitades i la inscripció es realitzarà per ordre de sol·licitud. Els interessats o interessades poden inscriure’s per telèfon al 627 47 20 83 o enviar un correu electrònic a joventut@altea.es.

Pin It on Pinterest