Select Page

Xelo González, regidor de Turisme, participa a l’aula de turisme organitzada per la FVMP i Turisme Comunitat Valenciana en què s’ha parlat dels Plans de Turisme Territorials com a eines de desenvolupament turístic; disseny i elaboració dels Plans d’Ordenació de Recursos Turístics -PORT- i dels Plans d’Intervenció en Àmbits Turístics -PIAT- com a ordenació de l’activitat turística al territori. Tot això dins de la Llei de Turisme Oci i Hospitalitat. A la reunió ha participat també Francesc Colomer, secretari autonòmic de Turisme.

Per la seua banda, l’edil de Turisme ha agraït a la FVMP, així com a Turisme Comunitat Valenciana, totes estes jornades formatives organitzades per als municipis turístics. Reunions en línia, en què han participat diferents grups de treball i s’han abordat temes diversos, i en què destaquen les reunions com les que van tenir lloc durant l’estat d’alarma, amb l’elaboració de les recomanacions a seguir en la reobertura de l’activitat en la crisi de la COVID-19.

Finalment, Xelo González ha qualificat de molt interessants estes jornades formatives, “perquè en elles els ponents aporten molta informació que els municipis podem canalitzar de cara al disseny de les futures campanyes turístiques dels nostres municipis”.

Pin It on Pinterest