Select Page

El regidor de Benestar Social i Sanitat, José Luis León Gascón, ha visitat al costat de membres de la Diputació d’Alacant i alcaldes d’altres localitats, el Col·legi d’Educació Especial ‘El Secanet’, situat a la Vila Joiosa, amb motiu de la finalització d’obres de millora a través del Pla Edificant.

En este sentit, el centre educatiu ha donat a conèixer als ajuntaments de la Marina Baixa les millores que ha realitzat, com són la instal·lació d’un ascensor; l’asfaltat d’accessos al centre i de patis; la instal·lació d’equips d’aire condicionat i d’intercomunicadors; l’envidrament d’un dels porxos exteriors per a condicionar un nou espai per a l’alumnat; noves aules de psicomotricitat; un gimnàs cobert i una piscina climatitzada.

L’edil ha assenyalat “la gran implicació per part de tot l’equip en el procés de les obres, així com la capacitat del centre per aprofitar cada espai, mirant per als seus alumnes. Es tracta d’una gran família unida per un mateix objectiu: la qualitat de vida dels seus alumnes en tot moment. Àrees com són la fisioteràpia i la teràpia ocupacional són molt importants per als més necessitats”.

Una vegada finalitzat el recorregut, José Luís León Gascón ha agraït al col·legi ‘El Secanet’ la invitació al centre, “agraïsc a l’equip de professionals que el formen la gran labor que duen a terme en tota la Marina Baixa i crec fermament que hem de cooperar en tot el que ens siga possible”.

Pin It on Pinterest