Select Page

La regidora de Participació Ciutadana, Mari Laviós, s’ha reunit telemàticament amb el secretari autonòmic de Participació i Transparència, Antoni Llorente, amb la finalitat de donar a conèixer la preparació de la quarta experiència dels pressupostos participatius.

En este sentit, la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, ha realitzat un total de quatre reunions per a conèixer de primera mà els ajuntaments amb més experiència en este àmbit, de cara a preparar els primers pressupostos participatius de la Generalitat Valenciana, que s’executarien en 2022.

L’edil ha explicat que “Altea ha sigut un dels municipis triats per la Conselleria, per a donar a conèixer tot el relatiu al procés participatiu. En esta reunió s’han tractat diferents temes com les dificultats que l’entitat local s’ha trobat al llarg dels anys; les millores que ha incorporat per a corregir errors de les primeres experiències participatives; les idees per a millorar el percentatge de participació ciutadana, així com conèixer quins han sigut les principals crítiques o suggeriments que han rebut de la població”.

Pin It on Pinterest