Select Page

El regidor de Sanitat, José Luis León Gascón i la Presidenta de l’Associació Anémona, María Botella, han organitzat per als dies 17, 18 i 19 d’octubre, diferents activitats amb motiu del Dia Mundial de la Lluita contra el Càncer de Mama, amb la finalitat de visibilitzar esta lluita.

L’edil ha assenyalat que “les activitats amb Anémona tenen una gran labor per a totes les persones afectades de la localitat, i encara que s’haja suspès la marxa solidària del 15 de març, tornarem amb més força”.

Les activitats programades donaran inici dimarts que ve 13 d’octubre, a les 12:00 hores, on es procedirà a penjar al balcó de l’Ajuntament d’Altea, el llaç rosa, símbol d’esta lluita contra el càncer de mama. D’altra banda, una hora abans, a les 11:00 hores, s’entrevistarà la Presidenta d’ Anémona i a l’edil de Sanitat a Ràdio Altea.

Els dies 17, 18 i 19 d’octubre el Consistori Municipal s’il·luminarà de rosa com a identificació del Dia Mundial de la Lluita contra el Cáncer de Mama Càncer de Mama. El diumenge 18, representants de l’Associació Anémona amb delegació de l’Ajuntament d’Altea, duran a terme una eixida a peu per a donar visibilitat a la lluita contra el càncer de mama. L’edil ha assegurat que es mantindran les precaucions sanitàries.

María Botella, Presidenta de l’Associació Anémona, ha agraït la participació que ha tingut Altea en anteriors ocasions, “esta vegada no podrem organitzar la nostra marxa solidària, però no ens impedeix transmetre la nostra solidaritat i suport a través de les xarxes socials. Per això volem demanar-li a totes les persones que van adquirir la seua samarreta el mes de març passat, que ens facen arribar les seues fotografies a través de @anemonamarinabaixa en Instagram, Facebook i Twitter, o mitjançant WhatsApp al 652 227 739”.

Per la seua part, León Gascón ha convidat a tota la ciutadania a emprar l’etiqueta #AlteaConAnemona2020 i inundar les xarxes socials de rosa amb accions que identifiquen la solidaritat del poble d’Altea; amb la finalitat de visibilitzar la lluita contra el càncer de mama.

Pin It on Pinterest