Select Page

Mari Laviós, Regidora de Foment de l’Ocupació, ha anunciat la convocatòria d’unes ajudes destinades a minimitzar l’impacte econòmic i social que el COVID-19 ha suposat per a pymes, micropymes, empresariat autònom i professionals que realitzen les seues activitats econòmiques a Altea. Estes ajudes estan íntegrament sufragades per una subvenció sol·licitada per la Regidoria de Foment d’Ocupació a la Diputació d’Alacant, que la finança al 100 % per un import total de 82.941€.

L’edil ha explicat que “estes ajudes intenten evitar que l’impacte de la situació es prolongue en el temps, concedint liquiditat que complemente la reducció d’ingressos ocasionats per la COVID-19 i que contribuïsca al manteniment de l’activitat i l’ocupació, i per tant a la reactivació de l’economia local”.

Estes ajudes estan dirigides a empresariat autònom, microempreses o petites empreses situades al municipi d’Altea, que es van vore obligades a tancar pel decret de l’estat d’alarma. També podran acollir-se totes les persones/entitats que justifiquen que se’ls va reduir la facturació almenys un 50% durant els mesos de abril i maig de 2020. Mari Laviós ha assenyalat que “es podrà subvencionar fins al 100% dels conceptes subvencionables justificats i degudament pagats, excloent els impostos indirectes, amb un import de 600€ per a cada persona o entitat beneficiària, fins a esgotar el crèdit pressupostari”.

Per a més informació s’ha habilitat un resum de les bases que es pot consultar en la web de l’Ajuntament d’Altea. El termini de 15 dies per a presentació de sol·licituds s’iniciarà en els pròxims dies, una vegada es publique l’extracte de les bases al BOP. A partir d’eixe moment es podran trobar en el tauler d’anuncis de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Altea la documentació de sol·licitud i les bases.

Pin It on Pinterest