Select Page

Segons un informe de Kido Dinamics realitzat per Hosteltur, la secció dedicada a continguts creats per professionals del turisme i la comunicació que aporten el seu coneixement i punts de vista en relació a l’actualitat de la indústria del turisme, Altea ha estat durant el mes d’agost el municipi espanyol que més ha crescut en nombre de visitants. Dada que dóna a conèixer l’edil d’àrea, Xelo González.

A l’agost de 2019, segons les dades de Kido Dinamics, van ser 141.104 els visitants que, sense pernoctar en destí, van venir a Altea. En el cas de l’agost passat, han estat 239.539 els que han visitat Altea; fet que suposa un creixement del’ 70% de les visites.

González ha explicat que “es tracta d’unes dades recollides per Kido Dinamics a través de les antenes de telefonia i que proporcionen informació estratègica sobre pautes de mobilitat dels turistes a una destinació com per exemple saber de quins països procedeixen, on pernocten, per què carrers passegen, quins llocs visiten i quant temps romanen en el lloc, per exemple”.  “Esta informació ens permet als destinacions turístiques tenir un control molt més precís de què està passant a la zona”; ha afegit l’edil, qui ha volgut deixar clar que “esta informació que recullen les antenes queda anonimitzada el que significa que no tenim accés a les dades identificatives de l’usuari, ni al seu telèfon ni adreça. Només es fa un seguiment de les activitats a nivell xarxa de la persona”.

“Saber que Altea ha estat el municipi espanyol que més ha crescut en visites durant el mes d’agost, pel que fa al mateix mes de l’any passat i tenint en compte la situació actual provocada per la pandèmia, posa de manifest que Altea és una destinació segura, que cada vegada desperta més interès en el turista per totes les bondats que ofereix, com són el nostre patrimoni, gastronomia, cultura, clima i bellesa, entre d’altres”; ha conclòs la responsable municipal de Turisme.

 

Pin It on Pinterest