Select Page

Mari Laviós, regidora de Participació Ciutadana, ha anunciat l’inici de les obres de la millora del camí que porta a l’Ermita de Sant Antoni en Cap Blanc. Es tracta del segon projecte més votat en els anteriors pressupostos participatius, valorat en 48.187,40€.

En este sentit, Diego Zaragozí, regidor d’Infraestructures, ha explicat que esta millora unirà la senda que travessa des de la Sénia de Cana fins a l’era de Cap Blanc. “Es tracta d’un camí molt deteriorat, que millorarem per a fer-ho més còmode i il·luminat per als vianants. Ha sigut una demanda molt reiterada per part de la gent que viu a Cap Blanc i al Planet, ja que es tracta d’una zona de pas a peu entre estes dues partides i que arriba fins a la platja. Preveiem que estiga acabat la primera setmana de desembre”.

Laviós ha mostrat satisfacció per poder portar avant estes projectes. “Són fruit del procés participatiu, on la ciutadania va presentar les seues propostes més importants, i després, el suport mostrat a l’hora de la votació i de l’elecció dels projectes guanyadors. És molt important per a este equip de govern i per a esta regidoria en particular, fer realitat tots estes projectes. La ciutadania ha d’entendre que és necessària la seua participació”.

Pin It on Pinterest