Select Page

El XIV Certamen de Bandes de Música Festera d’Altea la Vella, que s’havia de celebrar el proper mes de febrer, s’ha suspès per decisió unànime de la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella, organitzadora de l’esdeveniment, i de forma consensuada amb la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altea i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV).

La setmana passada, el president de la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella, Juan Antonio Bañuls, es reunia amb la seua Junta Directiva i a posteriori donava a conèixer que, “davant la incertesa generada per la pandèmia de la COVID-19, la seua evolució, la situació sanitària actual i les mesures proposades per les autoritats sanitàries, hem decidit ajornar a febrer de l’any 2022 el Certamen de Música Festera”.

Per la seua banda, l’edil de Cultura, Aurora Serrat, afirmava que “l’Ajuntament d’Altea ha garantit a les entitats musicals la percepció de la totalitat de les subvencions acordades per a l’any 2020 amb la finalitat de donar suport a estes emblemàtiques institucions que simbolitzen la cultura musical del nostre entorn”; al que afegia, “des del departament de Cultura sempre estarem al costat de la SRM en els seus projectes i esdeveniments com el Certamen de Música Festera, que són d’una excel·lent projecció de la nostra cultura “.

Pin It on Pinterest