Select Page

Silvena Stanimirova; Maria de la Mar Alguacil; Isa Company; Julia Valera; Maria Eva Boronat i Esther Soria han sigut les persones agraciades amb els 6 bons de 200€ del sorteig de la campanya Abonament Escolar. Una iniciativa promoguda per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altea amb l’objectiu de promocionar el comerç local i ajudar a les famílies amb motiu de l’inici de curs escolar.

A estos sis premiats, es sumen els noms de les tres reserves també extretes en esta rifa realitzada a Ràdio Altea en el matí de hui i que són: Juan Peña; Josep Tur Vives i Paqui Borja

Esta campanya de compres al mitjà i xicotet comerç d’Altea s’ha estès del 17 d’agost al 30 de setembre i el sorteig que ha posat fi a la campanya ha tingut lloc hui 5 d’octubre a Ràdio Altea.

Com explicava l’edil Miguel de la Hoz a la presentació de la iniciativa, “amb esta campanya es incentiven les compres en el municipi, al temps que sis ciutadans poden aconseguir un premi de 200€ només amb presentar els seus justificants de compres realitzades en el municipi de l’adquisició de material relacionat amb l’inici de l’activitat escolar, tal com roba, sabates, llibres, material esportiu i material escolar, ulleres i lents de contacte”.

Una vegada notificats els guanyadors del sorteig, estos tindran 10 dies per recollir els premis.

“Als guanyadors se’ls donarà un passaport comercial en el qual quedarà anotada la compra que realitze en el comerç alteà fins arribar als 200€ del premi. Una vegada completat el passaport ho hauran de dur a la regidoria de Comerç per a la seua comprovació i posterior ingrés del premi en el seu compte bancari”; ha explicat l’edil, qui ha valorat de forma positiva la campanya “Abonament Escolar Altea” per la repercussió que té en el comerç local.

 

Pin It on Pinterest