Select Page

El regidor de Sanitat i 3a Edat, José Luís León Gascón, ha posat en marxa la campanya “Protegeix-me” que dóna inici hui amb motiu del “Dia del Major”. En este sentit, obsequiarà als majors així com membres de l’Associació i Junta de la 3ª Edat d’Altea, amb un pack que inclou una màscara llavable, una funda per a guardar-la i una botella de gel hidroalcohòlic.

León Gascón ha destacat que “la prioritat en estes temps de crisi sanitària és cuidar de la gent, especialment d’un dels col·lectius més vulnerables enfront del COVID-19, com són els nostres majors. Per això des de les regidories de Sanitat i 3ª Edat, se’ls obsequiarà amb estes packs que porten impresa la frase ‘Protegeix-me’, per a així conscienciar en la importància de complir les mesures de seguretat i higiene”.

Com ha destacat l’edil, “el pack inclou una màscara homologada i certificada, confeccionada en micro fibra 86, a més d’impermeable, llavable i reutilitzable, per la qual cosa és totalment segura i sostenible, ja que hem de pensar en l’impacte mediambiental que suposen les màscares d’un sol ús. Inclou també una funda per a guardar-la i protegir-la d’agents externs nocius, i un gel”.

L’edil ha detallat la forma en què els majors podran fer-se amb el pack, “els que siguen membres de la Junta de la 3ª Edat d’Altea, podran obtindre’l entre l’1 i el 16 d’octubre, presentant el seu DNI al Centre Social. En canvi, els majors empadronats en el municipi que no pertanguen a l’associació podran obtindre’l del 19 al 30 d’octubre, també presentant el seu DNI al Centre Social. Anime als nostres majors que vengen pel seu kit, o en cas que no puguen apropar-se, algú amb el DNI del major en qüestió vinga a recollir-lo. Així entre totes i tots farem front al virus”.

Finalment, José Luis León Gascón ha felicitat els majors, “hui dia 1 d’octubre celebrem el dia dels nostres majors. Són un dels col·lectius més afectats davant la crisi sanitària, a més de nivell social, de fet no es poden realitzar els actes dirigits a la 3ª edat, ja que la situació ens obliga a restringir-los. Però esperem que amb la col·laboració de totes i tots puguem fer front a esta pandèmia al més prompte possible i restablir la normalitat que tant trobem a faltar”.

Pin It on Pinterest