Select Page

La regidoria de Joventut, encapçalada per Marta Lloret, ha donat a conèixer el ‘I Fòrum Jove’ que es portarà a terme el pròxim divendres, 16 d’octubre, a les 17:00 hores. L’activitat tindrà lloc al Centre Juvenil d’Altea i està enfocada a joves de 14 a 30 anys.

Amb el lema “Participa, volem escoltar-te”, este fòrum té com a objecte posar a l’abast de la població jove la possibilitat de participar en el disseny de les polítiques locals, com ja ve realitzant-se els últims anys en multituds de municipis valencians com a eina de debat i proposta juvenil.

Com ha explicat la responsable de Joventut, “en esta reunió volem recollir dades i unificar propostes, amb eines i dinàmiques de debat, mitjançant un equip de professionals format per sociòlegs, una mediadora i la tècnica de joventut”. Lloret ha matisat que “el Fòrum Jove és un òrgan participatiu on els joves i les joves del municipi poden donar la seua opinió i fer les seues propostes. Volem escoltar als nostres joves”.

“És una satisfacció poder portar a terme esta activitat on els i les joves poden expressar-se sense cap por i donar les seues opinions, suggeriments i idees. Volem que tots i totes formen part i tinguen representació dins d’un òrgan municipal, per ara mitjançant d’este Fòrum Jove i pròximament en el futur Consell Local de Joventut”, ha detallat la regidora.

Esta activitat es desenvoluparà amb inscripció prèvia a través del telèfon 627 472 083 o el correu joventut@altea.es. Les places són limitades a causa de la situació actual de pandèmia per garantir les mesures de seguretat i tindrà una durada màxima de quatre hores.

Pin It on Pinterest